VARFÖR 40+?

Du kanske undrar varför jag vill fotografera just kvinnor som är 40+? Du kanske ställer dig till och med en fråga varför någon skulle fotografera just dig? 

Jag har själv nyligen fyllt 45 år och som många andra kvinnor ser jag tydliga tecken på att jag åldras. Inget konstigt med det men vi lever i en värld där åldrandet ses som något onaturligt och fult, där rynkor bör slätas till, gråhår ska färgas och vi ska helst vara smala och slanka och vältränade.

Jag vill, genom mitt “40 kvinnor” projekt, visa dig - och resten av världen för den delen- att skönhet innebär så mycket mer! Den präglas av våra livserfarenheter, av vår inre styrka och drömmar som vi bär inom oss.

I min studio finns inte plats för dömande blick, negativitet och självkritik. Tiden i studion  är din egentid då du kan glömma alla dina måsten åtminstone under ett par timmar och skänker dig själv en gåva genom att sätta dig själva i första rum. 

Jag hoppas att  DU vill vara med! Jag vill fotografera dig och jag vill att när du tittar på dina fotografier efteråt att du ska se den vackra kvinnan de som älskar dig ser.

"40 över 40" är hyllning till den mogna, kloka och vackra kvinnan. 

 

VAD KOSTAR DET?

Du som väljer att vara med betalar en deltagaravgift på 3500 KR.

I AVGIFTEN INGÅR:

- PERSONLIG KONSULTATION VIA ZOOM

Under konsultationen kommer du att få reda på hur fotograferingen brukar gå till och du kan berätta för mig om dina förväntningar och önskemål du har gällande dina porträtt. Vi kommer också att gå genom stylingtips och annat smått som är bra att veta. 

- CA 3 TIMMAR I MIN STUDIO; 2-3 OMBYTEN

Oroa dig inte om du inte vet vad du ska göra! Jag har mycket kunskap om posering av kvinnor för det mest smickrande resultatet och jag kommer att guida dig under hela fotograferingen och ser till att du ser både vacker och avslappnat ut i fotografierna. Det enda du behöver göra är att lita på mig.

- SMINKNING

För att du ska känna dig extra glamourös har vi en make up artist som ser till att sminket ser bra ut i bilderna. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite smink du kommer att ha.

-EN 18X25CM FÖRSTORING I EN ELEGANT 28X36CM PASSEPARTOUT RAM MED BAKSTYCKE (VÄRDE: 2250 KR)

Några dagar efter din fotografering kommer vi att träffas igen för det stora avslöjandet av dina porträtt. Under bildvisningen kommer du att få välja din gratis porträtt och få möjlighet att köpa fler, om du så önskar. Hur många porträtt du köper är helt upp till dig. 

VILL DU VARA MED? DU KAN ANMÄLA DIG VIA FORMULÄRET NEDAN OM DU VILL VETA MER OM KAMPANJEN

VAD HÄNDER EFTERÅT?

BILDVISNING

När jag har gjort mitt urval av bilder och redigerat dem kommer vi at träffas i studion igen och titta på dina porträtt tillsammans.

Du kommer att få välja din favorit porträtt som du kommer att ta hem som en vacker förstoring monterad i ett passepartout. Bilden är klar för inramning.

Fler bilder kan köpas på bildvisningen.

Bilderna som tagits i denna kampanj kommer att finnas i ett online galleri på hemsidan och på mina sociala medier därför är det viktigt att du godkänner publicering. 

VANLIGA FRÅGOR

-VEM KAN DELTA?

Detta erbjudande vänder sig till kvinnor 40+ (50+, 60+...), du behöver inte upfylla några speciella kriterier mer än att du är nyfiken och öppen för en upplevelse som blir olik någon annan. Genom att erbjuda dessa sessioenr vill jag inspirera fler kvinnor till att man akcepterar åldrandet som något naturligt och vilja visa det på ett vackert sätt. Du som deltagare måste känna dig bekväm med att bilderna publiceras i ett online galleri på fotografens hemsida samt i PhotoArt Studions sociala medier.

- ÄR DETTA GRATIS?

Du som vill tar del av kampanjen betalar en avgift som täcker en liten del av mina /studions kostnader samt MUA. Du får även en kvalitéprint utan extra kostnad (värde: 2250kr) inkl ett passepartout med bakstycke i storlek 28x36cm.

-VAD SKA JAG HA PÅ MIG TILL FOTOGRAFERINGEN?

Innan fotograferingen kommer vi att träffas via zoom x2 för att prata om styling, inspiration samt att du får chans att träffa mig och ställa frågor.

-KAN JAG FÅ KÖPA FLER BILDER?

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen kommer du igen till studion för bildvisning. Då väljer du ditt favoritporträtt som du kommer att få som förstoring. Du får möjlighet att få välja fler bilder och lägga en beställning. Du kan välja mellan vackra boxar med porträtt som går att köpa i paket om 5 eller fler porträtt (fr. 7.950kr) eller digitalt (fr.5.950kr);

fyll i formuläret nedan om du vill vara med

OM MIG

Jag heter Agnieszka, är 45, gift och tonårsförälder. Mitt intresse för foto väcktes ett par månader efter min yngsta son kom till världen. Sedan blev jag helt förtrollad av möjligheten till att frysa ögonblick och måla med ljus!

I våras har jag äntligen kommit igång med en kampanj som riktar sig mot kvinnor 40+. Jag vill visa att skönhet har inget med åldern att göra och jag hoppas att mina fotografier som skapas i möten med alla dessa fantastiska kvinnor med mycket livserfarenhet kommer att inspirera fler till att vilja se sig själv på bild. 

This page is in no way associated with Facebook. Facebook is a registered trademark of facebook.Inc.

Du hittar min studio vid Råbygatan 2, Hörby.

Menu