Är du en kvinna som är 40 år eller äldre som någon gång  velat att bli fotograferad av en professionell fotograf på ett sätt som framhäver dina vackra drag? 

Fyll i kontaktformuläret nedan om du vill delta i projektet och få ett fantastikt porträtt som resultat.

VARFÖR 40+?

Du kanske undrar varför jag vill fotografera just kvinnor som är 40+? Du kanske ställer dig till och med en fråga varför någon skulle fotografera just dig? 

Jag har själv nyligen fyllt 45 år och som många andra kvinnor ser jag tydliga tecken på att jag åldras. Inget konstigt med det men vi lever i en värld där åldrandet ses som något onaturligt och fult, där rynkor bör slätas till, gråhår ska färgas och vi ska helst vara smala och slanka och vältränade.

Jag vill, genom mitt “40 kvinnor” projekt, visa dig - och resten av världen för den delen- att skönhet innebär så mycket mer! Den präglas av våra livserfarenheter, av vår inre styrka och drömmar som vi bär inom oss. Vi är helt enkelt för viktiga för att inte bli hörda, och för vackra för att inte få bli sedda.

I min studio finns inte plats för dömande blick, negativitet och självkritik. Tiden i studion  är din egentid då du kan glömma alla dina måsten åtminstone under ett par timmar och skänker dig själv en gåva genom att låta mig stanna tiden åt dig och skapa ett vackert porträtt av dig. Och ha roligt så klart! 

Jag hoppas att just DU vill vara med! Jag vill fotografera dig och jag vill att när du tittar på dina fotografier efteråt att du ska se den vackra kvinnan de som älskar dig ser.

"40 över 40" är en hyllning till den mogna, kloka och vackra kvinnan. 

Hjälp mig att skapa en ny skönhetstrend och visa alla vad skönhet verkligen är. 

VAD KOSTAR DET?

Att delta i projektet kostar 3500 KR  (värde av paketet: 6975KR)

I PRISET INGÅR:

- PERSONLIG KONSULTATION I STUDION ELLER VIA ZOOM

Under konsultationen kommer du att få reda på hur fotograferingen brukar gå till och du kan berätta för mig om dina förväntningar och önskemål du har gällande dina porträtt. Vi kommer också att gå genom stylingtips och annat smått som är bra att veta. 

- EN PERSONLIG INSPIRATIONSTAVLA

Efter konsultationen kommer jag att skapa en inspirationstavla på Pinterest som du kan använda själv och lägga till de bilder du tycker du skulle vilja att vi skapar.

- UPP TILL 5 TIMMAR I MIN STUDIO; FLERA OMBYTEN

Oroa dig inte om du inte vet vad du ska göra! Jag har mycket kunskap om posering av kvinnor för det mest smickrande resultatet och jag kommer att guida dig under hela fotograferingen och ser till att du ser både vacker och avslappnat ut i fotografierna. Det enda du behöver göra är att lita på mig.

- SMINKNING OCH LÄTTARE HÅRSTYLING

För att du ska känna dig extra glamouröst har vi en make up artist som ser till att sminket ser bra ut i bilderna. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite smink du kommer att ha.

- FIKA

Att vara modell för en dag kräver energi därför ser jag till att det finns gott om snacks i studion 

- EN 18X25CM FÖRSTORING I EN ELEGANT 28X36CM PASSEPARTOUT RAM MED BAKSTYCKE (VÄRDE: 2250 KR)

Några dagar efter din fotografering kommer vi att träffas igen för det stora avslöjandet av dina porträtt. Under bildvisningen kommer du att få välja din gratis porträtt och få möjlighet att köpa fler, om du så önskar. Hur många porträtt du köper är helt upp till dig. Du kan välja mellan mina vackra Folio Boxar, inramningar eller album. 

- EN VOUCHER PÅ 1125KR SOM DU KAN UTNYTJA OM DU KÖPER ETT PORTRÄTTPAKET PÅ BILDVISNINGEN.

Pris enskilt porträtt: 2.250 KR

Porträttpaket: från 6.500 KR

Digitala bildpaket: från 6.500 KR 

OBS! en digital högupplöst kopia ingår alltid när du köper en fine art print med passepartout.

VILLKOR FÖR DELTAGANDE

Bilderna från projektet kommer att visas i min portfolio på hemsidan och på mina sociala medier därför är det viktigt att du godkänner publicering.

Du kommer eventuellt att få göra en kort intervju då jag vill ta reda på dina åsikter kring åldrandet och livet. Intervjun kommer i form av en enkät som du fyller inför din fotografering. 

Som en del av projektet vill jag även ta några bilder före din session och dessa vill jag också kunna dela på mina sociala medier tillsammans med färdiga porträtt från din session.

ENDAST 40 FANTASTISKA KVINNOR FÅ DELTA I PROJEKTET SÅ SKYNDA OCH FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT FÅ VARA EN AV DEM

fyll i formuläret nedan

Menu