Är du en kvinna som är 40 år eller äldre som någon gång  velat att bli fotograferad av en professionell fotograf på ett sätt som framhäver dina vackra drag? 

Fyll i kontaktformuläret nedan om du vill delta i projektet och få ett fantastikt porträtt som resultat.

VARFÖR 40+?

Du kanske undrar varför jag vill fotografera just kvinnor som är 40+? Du kanske ställer dig till och med en fråga varför någon skulle fotografera just dig? 

Jag har själv nyligen fyllt 45 år och som många andra kvinnor ser jag tydliga tecken på att jag åldras. Inget konstigt med det men vi lever i en värld där åldrandet ses som något onaturligt och fult, där rynkor bör slätas till, gråhår ska färgas och vi ska helst vara smala och slanka och vältränade.

Jag vill, genom mitt “40 kvinnor” projekt, visa dig - och resten av världen för den delen- att skönhet innebär så mycket mer! Den präglas av våra livserfarenheter, av vår inre styrka och drömmar som vi bär inom oss.

I min studio finns inte plats för dömande blick, negativitet och självkritik. Tiden i studion  är din egentid då du kan glömma alla dina måsten åtminstone under ett par timmar och skänker dig själv en gåva genom att låta mig stanna tiden åt dig och skapa ett vackert porträtt av dig. Och ha roligt så klart! 

Jag hoppas att  DU vill vara med! Jag vill fotografera dig och jag vill att när du tittar på dina fotografier efteråt att du ska se den vackra kvinnan de som älskar dig ser.

"40 över 40" är hyllning till den mogna, kloka och vackra kvinnan. 

 

VAD KOSTAR DET?

Du som väljer att vara med betalar en deltagaravgift på 3500 KR.

I AVGIFTEN INGÅR:

- PERSONLIG KONSULTATION VIA ZOOM

Under konsultationen kommer du att få reda på hur fotograferingen brukar gå till och du kan berätta för mig om dina förväntningar och önskemål du har gällande dina porträtt. Vi kommer också att gå genom stylingtips och annat smått som är bra att veta. 

- CA 5 TIMMAR I MIN STUDIO; FLERA OMBYTEN

Oroa dig inte om du inte vet vad du ska göra! Jag har mycket kunskap om posering av kvinnor för det mest smickrande resultatet och jag kommer att guida dig under hela fotograferingen och ser till att du ser både vacker och avslappnat ut i fotografierna. Det enda du behöver göra är att lita på mig.

- SMINKNING OCH LÄTTARE HÅRSTYLING

För att du ska känna dig extra glamouröst har vi en make up artist som ser till att sminket ser bra ut i bilderna. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite smink du kommer att ha.

- FIKA

Att vara modell för en dag kräver energi därför ser jag till att det finns gott om snacks i studion 

-EN 18X25CM FÖRSTORING I EN ELEGANT 28X36CM PASSEPARTOUT RAM MED BAKSTYCKE (VÄRDE: 2250 KR)

Några dagar efter din fotografering kommer vi att träffas igen för det stora avslöjandet av dina porträtt. Under bildvisningen kommer du att få välja din gratis porträtt och få möjlighet att köpa fler, om du så önskar. Hur många porträtt du köper är helt upp till dig. Du kan välja mellan mina vackra Folio Boxar, inramningar eller album. 

ENDAST 40 KVINNOR FÅR DELTA I PROJEKTET SÅ SKYNDA OCH FYLL I FORMULÄRET FÖR ATT FÅ VARA EN AV DEM

VAD HÄNDER MED BILDERNA SEDAN?

BILDVISNING

När jag har gjort mitt urval av bilder och redigerat dem kommer vi at träffas i studion igen och titta på dina porträtt tillsammans.

Du kommer att få välja din favorit porträtt som du kommer att ta hem som en vacker förstoring monterad i ett passepartout. Bilden är klar för inramning.

Fler bilder kan köpas på bildvisningen (se nedan på ett utbud av produkter samt information gällande priser).

Bilderna från projektet kommer att finnas i ett online galleri på hemsidan och på mina sociala medier därför är det viktigt att du godkänner publicering. 

Min ambition är också att bjuda samtliga deltagare till ett networking event/utställning när projektet är avklarat. Mer info kommer inom kort.

Du kommer att få göra en kort intervju då jag vill ta reda på dina åsikter kring åldrandet och livet. Intervjun kommer i form av en enkät som du fyller inför din fotografering. 

VANLIGA FRÅGOR

-VEM KAN DELTA?

Detta erbjudande vänder sig till kvinnor 40+ (50+, 60+..), du behöver inte upfylla några speciella kriterier mer än att du är nyfiken, öppen och vill dela med dig av dina erfarenheter. Genom projektet vill jag inspirera andra kvinnor till att man akcepterar åldrandet som något naturligt och visa det på ett vackert sätt. Du som deltagare måste känna dig bekväm med att bilderna publiceras i ett online galleri på fotografens hemsida samt i PhotoArt Studions sociala medier.

- ÄR DETTA GRATIS?

Du som vill delta i projektet betalar en avgift som täcker en liten del av mina /studions kostnader. Du får däremot en kvalitéprint utan extra kostnad (värde: 2250kr) inkl ett passepartout med bakstycke i storlek 28x36cm.

-VAD SKA JAG HA PÅ MIG TILL FOTOGRAFERINGEN?

Innan fotograferingen kommer vi att träffas via zoom x2 för att prata om styling, inspiration samt att du får chans att träffa mig och ställa frågor.

-KAN JAG FÅ KÖPA FLER BILDER?

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen kommer du igen till studion för bildvisning. Då väljer du ditt favoritporträtt som du kommer att få som förstoring. Du får möjlighet att få välja fler bilder och lägga en beställning. Du kan välja mellan vackra boxar med porträtt som går att köpa i paket om 5, 10 eller 15 bilder (fr. 5.950kr); Vill du beställa fler porträtt så erbjuder jag även lyxiga album (du väljer mellan 20, 30 eller 40 bilder)

Image Box Standard

Förstoringar monteras bakom passepartout och levereras i en elegant box. 3 olika storlekar finns det att välja mellan - 13x18cm, 20x30cm samt 30x40cm.

från 5.950kr

folio box premium

Den här boxen i amerikanskt valnötsträ är både vacker och unik. Med ett fönster i locket kan boxen förvandlas till en ram och du byter bilden framtill så ofta du själv vill.

Förstoringar, som är printade på vackert fine art papper, är 18x26cm stora och monterade i ett vit eller svart passepartout (28x36cm) med ett bakstycke. 

Du kan välja en box med 10, 15 eller 20 porträtt i boxen. Motsvarande bilder i webstorlek ingår digitalt på ett USB som leveraras med boxen.

från: 14.950 kr

Album

Samtliga album är flat-lay album och designas av mig i studion. Du kan välja material till omslagspärmen. Välj mellan album med 10, 20 eller 30 bilder.  

från 6.950kr

digitala bildpaket

Jag ser digitala bilder som ett ofärdigt produkt därför kommer jag alltid lyfta vikten att beställa fysiska printar. Med varje bild du beställer som förstoring får du även en digitalkopia som är anpassad för webben.

Beställer du en av mina folioboxar eller album så får du möjlighet att få köpa högupplösta filer med en 50% rabatt.

Det är dock möjligt att beställa endast digitala bilder om du skulle önska det. Bilderna skickas via en länk som du använder för att ladda ned dina bilder. 

Beställer du ett bildpaket med samtliga bilder från bildvisningen får du dem även sparade på ett USB.

från: 5.950 kr

Enskilda porträtt

En 18x25cm förstoring som är monterad bakom ett passepartout. 

Kan köpas med eller utan ram.

från 2.250kr

fyll i formuläret nedan om du vill vara med

OM MIG

Jag heter Agnieszka, är 45, gift och tonårsförälder. Mitt intresse för foto väcktes ett par månader efter min yngsta son kom till världen. Sedan blev jag helt förtrollad av möjligheten till att frysa ögonblick och måla med ljus!

I våras har jag äntligen kommit igång med en kampanj som riktar sig mot kvinnor 40+. Jag vill visa att skönhet har inget med åldern att göra och jag hoppas att mina fotografier som skapas i möten med alla dessa fantastiska kvinnor med mycket livserfarenhet kommer att inspirera fler till att vilja se sig själv på bild. 

This page is in no way associated with Facebook. Facebook is a registered trademark of facebook.Inc.

Du hittar min studio vid Råbygatan 2, Hörby.

Menu