“Love in bloom” 8 månader senare | Barnfotografering i Lund och Staffanstorp

Varje barnfotografering är unik men det blir extra speciellt när jag fotograferar bebisar som jag redan träffat som nyfödd. För 8 månader sedan fotograferade jag en söt liten Lova. Bilden som jag tog på henne, efter tre timmar och flera försök, fick heta “Love in Bloom” och vann en utmärkelse i SM tävlingen samt en Silver Award i WPPI tävlingen i höstas. Minns ni henne?

kreativ nyföddfotograf Lund

Jag hade sett fram emot att få fota henne igen och jag fick den chansen igår. Lova är snart åtta månader och hon är en av de sötaste bebisarna jag har träffat!

Hon kan sitta utan stöd, säger pappa, kan stå (nästan själv) när hon håller i något, hon kryper och gillar Babblarna! Och hon bjöd på samma vackra leenden som när vi först träffades.

barnfotografering-fotograf lund

barnfotografering i Lund-barnfotograf i Hörby

barnfotografering i Lund-barnfotograf i Hörbybarnfotografering i Lund-barnfotograf i Hörbybarnfotografering i Lund-barnfotograf i Hörbybarnfotografering i Lund-barnfotograf i Hörby

Vill du boka barnfotografering? Du når mig lättast genom att fylla i formuläret på min kontaktsida.

 

 

 

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Skicka din förfrågan

Skicka

Behandling av personuppgifter enligt GDPR

PhotoArt Studio värnar om din integritet och du kan därför känna dig säker på att dina personuppgifter behandlas på ett såväl juridiskt som etiskt korrekt sätt.

Insamling av uppgifter

PhotoArt Studio samlar information om dig när du fyller i och skickar din förfrågan angående bokning av fotografering via kontaktformuläret på hemsidan (www.photoartstudio.se).

Insamling av personuppgifter sker inom ramen för vad som är nödvändigt, rimligt eller förväntat för att möjliggör och förenklar kommunikation mellan oss. Du som blir kund hos PhotoArt Studio lämnar följande personuppgifter:

-ditt fullständiga namn

-e-post

-telefonnummer

Du som anlitar PhotoArt Studions tjänster kommer även att signera ett porträttavtal. I avtalet framgår bland annat att bilderna från ditt urvalsgalleri lagras digitalt för att möjliggöra efterbeställning av bilder. Dessa bilder förvaras på säkert sätt på externa diskenheter hos fotografen. I avtalet har du som kund också möjlighet att samtycka till, respektive inte samtycka till att bilderna används i PhotoArt Studions marknadsföring. Det betyder att bilder från din fotografering endast visas online eller i fysisk form om du har samtyckt till det. PhotoArt Studio lämnar heller aldrig vidare dina bilder till tredje part utan ett samtycke från dig som kund.

Utdrag eller radering av uppgifter

Om du skulle ha önskemål om att personuppgifter och bilder raderas är du välkommen att kontakta PhotoArt Studio via info[at]photoartstudio.se

Menu