Hur svårt kan det vara att ta en bra bild på sitt eget barn?

De flesta av oss har gjort det. Hur svårt kan det vara? Mhmm..Ok, jag är också en förälder och jag vet hur frustrerande det kan bli att försöka ta en bra bild på sina barn när de inte vill samarbeta. Jag har varit där! Och jag förstår! 9 gånger utav 10 vill barnet inte samarbeta och det är också ok. 

Att gå till fotografen och blir fotograferad bland roliga rekvisita kan bli spännande, även om det kan upplevas lite läskigt i början. 

Hos mig brukar barn ha roligt så även de tvååringar som i vanliga fall vill helst springa ifrån fotografen brukar bli nyfikna och ha roligt i min studio! 

Hur lyckas jag att fånga ditt barn? 

Det är enkelt: jag tvingar aldrig barn till att le utan att jag låter dem vara sig själva. Eftersom jag är även en legitimerad förskollärare så för mig att fånga barn är inget som jag har svårt för. Vi brukar leka och busa istället för att be ditt barn att sitta på en stol och le så det brukar oftast gå jättebra. Även med de yngsta barnen.

Bilderna som vi skapar i studion kan du sedan välja att få hem i form av unika tavlor på trä, ett vackert fotoalbum som du och ditt barn kan bläddra i tillsammans eller en box full av tidlösa fine art förstoringar.

Jag är nyföddfotograf med stor erfarenhet av att arbeta med späddbarn. Min studio finns i Hörby, och mina kunder kommer från hela Skåne, framför allt från Lund, Malmö och Kristianstad.

pris

NJUT AV BILDERNA LITE LÄNGRE OCH HELST VARJE DAG

Fotograferade minnen är vackra i elektronisk form, men de kommer  att se även bättre ut "på papper". WOW-effekten kan bara uppnås med hög kvalitet - solid bindning, bra papper, snygg sömnad, bra färgåtergivning... Jag vill därför erbjuda dig några av de bästa fotoprodukterna på marknaden - album och Photoblocks-tavlor.

 

30 min, vit scen/bakgrund 650 KR

60min, två bakgrunder + rekvisita 1200 KR

"Inside the Box" fotografering 1900 KR

Skicka

Menu