BILDpaket & á la carte priser >

Som fotograf ser jag väldigt mycket värde i att printa bilder och kunna se dem varje dag uppe på väggen där hemma. Det är ledsamt att låta de fina bilderna ligga på ett USB eller en disk och inte göra de rättvisa genom att framkalla bilden och låta hela familjen njuta av minnen. 

Hos mig kan du välja bland unika och vackra produkter av finaste kvalité. Digitala filer finns tillgängliga endast tillsammans med någon av fysiska förstoringar och tavlor. 

À LA CARTE

INRAMNINGAR

FRÅN 3160:-

Familjebilder är inget som bör gömmas. De passar bäst uppe på väggen för att vi ska se dem och älska dem och skryta om. De tavlor som beställs via mig har ytan laminerad med skyddslaminat, monteras på en 3mm kartong vilket ger bilden bättre hållbarhet.

Den matta vackra ytan framhäver bilden och möjliggör att bilden kan ramas in utan glas och det resulterar i att du slipper ljusreflexer.

Inramningarna framställs av duktiga fotohantverkare i Norge. Leveranstid: upp till 3 veckor.

PHOTOBLOCKS

Från 2.250:-

Photoblocks (tavlor på trä) är en vacker kombination av rustik hantverk och modern teknik. Dessa tavlor framställs helt och hållet för hand av det skickliga Photoblocks teamet i Nederländerna, Gabriela och Erwin och den unika tillverkningsprocessen ger varje enskilda Photoblock speciel karaktär och gör dem till ett riktigt konstverk.

Bilderna printas, monteras på träskiva och lackas med ett lager varnish som ger tavlorna otroligt lång beständighet och bevarar era minnen för generationer framöver. Leveranstiden varierar beroende på storlek och utförandet: 6-8 veckor.

FÖRSTORINGAR

 490:- / 650:-

Enkla förstoringar printade på finare fotopapper för längre beständighet. Dessa förstoringar kan köpas i två storlekar: 13*18cm och 20*25cm.

OBS! Vid köp av 1-3st tillkommer en avgift på 150kronor

BILDPAKET

KEEPSAKE BOX

10+10      6.400:-
20+20      7.800:-

Bilderna i storlek 13*18cm levereras i en liten läderbox med ett litet fönster i plexiglas som kan användas som ram.  Digitala bilder i högupplösning levereras i boxen på ett matchande USB sticka.

BILDPAKET MINI

 5.500:-

1x 28*36cm inramning  + 5 digitala bilder

Ett minipaket till dig som endast önskar ett par bilder. En enkel klassisk 28x36 inramning med passepartout med en vit eller svart träram. Bilden har storlek 20x25cm och är printad på fotografiskt papper av Fine Art kvalité. 5 högupplösta filer ingår.

I detta paket ingår även 5st högupplösta bilder till nedladning.

DIGITALA FILER

Digitala bilder kan endast köpas om 5, 10 eller 15st  i samband med beställning av fysiska fotoprodukter (förstoringar, inramningar eller Photoblocks) om de inte redan ingår i ett fotopaket. Paketpris från 4.500 kronor /5st.

Menu