väggförstoringar

INRAMNINGAR

FRÅN 3160:-

Familjebilder är inget som bör gömmas. De passar bäst uppe på väggen för att vi ska se dem och älska dem och skryta om. De tavlor som beställs via mig har ytan laminerad med skyddslaminat, monteras på en 3mm kartong vilket ger bilden bättre hållbarhet.

Den matta vackra ytan framhäver bilden och möjliggör att bilden kan ramas in utan glas och det resulterar i att du slipper ljusreflexer.

Inramningarna framställs av duktiga fotohantverkare i Norge. Leveranstid: upp till 3 veckor.

PHOTOBLOCKS

Från 2.250:-

Photoblocks (tavlor på trä) är en vacker kombination av rustik hantverk och modern teknik. Dessa tavlor framställs helt och hållet för hand av det skickliga Photoblocks teamet i Nederländerna, Gabriela och Erwin och den unika tillverkningsprocessen ger varje enskilda Photoblock speciel karaktär och gör dem till ett riktigt konstverk.

Bilderna printas, monteras på träskiva och lackas med ett lager varnish som ger tavlorna otroligt lång beständighet och bevarar era minnen för generationer framöver. Leveranstiden varierar beroende på storlek och utförandet: 6-8 veckor.

FÖRSTORINGAR

 490:- / 650:-

Enkla förstoringar tryckta på fotopapper med sammetslen matt yta. med för längre beständighet. Dessa förstoringar kan köpas i två storlekar: 13*18cm och 20*25cm.

OBS! Vid köp av 1-3st tillkommer en avgift på 150kronor

DIGITALA BILDER

 1200:- /st

Högupplösta digitala bilder till nedladdning via wetransfer.

OBS! När du köper en förstoring som är 20x30cm och större får du alltid samma bild digitalt i mindre upplösing utan extra kostnad. 

 

Menu