Solen, stranden och kärleken – ett recept på en lyckad familjefotografering

Sommaren har visat sin bästa sida och jag äntligen hade fått chansen att fotografera på stranden! I den fantastiskt fina miljön på Österlen fick jag fotografera Lindas familj och det blev en underbar kväll! Linda hade tvekat om resultatet skulle bli lyckad (“Vi är inget vidare på arrangerade bilder” sa hon till mig för någon vecka sedan) och jag såg fram emot att få visa henne motsatsen! Det finns nog inte en enda bild där kärlek och glädje inte syns och kan kännas!

Och är du nyfiken på hur en familjefotografering brukar går till så skicka gärna ett meddelande till mig här . Och om du som Linda blir orolig att din familj “inte blir bra på bild” – lämna det till mig! Jag guidar er under hela fotograferingen, leker med barnen och ge de roliga uppdrag så det finns inte en chans att vi misslyckas. (ja, även dessa bilder på Lindas familj är arrangerade”).

Ett litet bildspel som jag gjort med hälften av bilderna från Lindas familjefotografering kan ni se nedan (ha gärna ljudet på och njut av den underbara låten “This Life” av artisten Ryan Huston)

.

Det blev väldigt många bilder och jag hade svårt att välja bort dem men här ser du ett stort urval av ett galleri på 140 bilder!

familjefotografering på österlen

familjefotografering på österlenbarnfotograf Lundfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlenbarnfotograf Lundfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlenfamiljefotografering på österlen

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Skicka din förfrågan

Skicka

Behandling av personuppgifter enligt GDPR

PhotoArt Studio värnar om din integritet och du kan därför känna dig säker på att dina personuppgifter behandlas på ett såväl juridiskt som etiskt korrekt sätt.

Insamling av uppgifter

PhotoArt Studio samlar information om dig när du fyller i och skickar din förfrågan angående bokning av fotografering via kontaktformuläret på hemsidan (www.photoartstudio.se).

Insamling av personuppgifter sker inom ramen för vad som är nödvändigt, rimligt eller förväntat för att möjliggör och förenklar kommunikation mellan oss. Du som blir kund hos PhotoArt Studio lämnar följande personuppgifter:

-ditt fullständiga namn

-e-post

-telefonnummer

Du som anlitar PhotoArt Studions tjänster kommer även att signera ett porträttavtal. I avtalet framgår bland annat att bilderna från ditt urvalsgalleri lagras digitalt för att möjliggöra efterbeställning av bilder. Dessa bilder förvaras på säkert sätt på externa diskenheter hos fotografen. I avtalet har du som kund också möjlighet att samtycka till, respektive inte samtycka till att bilderna används i PhotoArt Studions marknadsföring. Det betyder att bilder från din fotografering endast visas online eller i fysisk form om du har samtyckt till det. PhotoArt Studio lämnar heller aldrig vidare dina bilder till tredje part utan ett samtycke från dig som kund.

Utdrag eller radering av uppgifter

Om du skulle ha önskemål om att personuppgifter och bilder raderas är du välkommen att kontakta PhotoArt Studio via info[at]photoartstudio.se

Menu