barnfotograf och familjefotograf i skåne

Photoblocks

Photoblocks är ett fantastiskt sätt att skryta om det finaste du har!

Vad är Photoblocks? 

En förstoring printad på fotografiskt papper och limat på en ca 2cm träskiva. Tavlans yta försluts med ett tunt lager genomskinlig varnish som målas på för hand med för att ge en känsla av en handmålad porträtt. Detta är något förenklad beskrivning av marknadens finaste tavlor som jag kallar ett modernt alternativ till canvas. Photoblocks kan beställas i olika storlekar, enkilt och som grupp. De mindre tavlor passar utmärkt till att ställa på hyllan eller skicka som överrasknig till skäkten. Tillverkningsprocess och tavlornas unika former gör Photoblocks till en av marknadens hetaste fotoprodukt.

Dessa vackra tavlor skapas av en av branchen mest kreativa personer, Gabriela och Erwin Koopmans från Nederländerna. Gabriela, som också är barnfotograf, har startat tillverkning av  tavlor på trä först för egna kunder 2008. Två år senare blev Photoblocks ett känt varumärke.

Photoblocks tillverkas fortfarande för hand med största omsorg och kärlek till detaljer av Gabriela och hennes team på familjeföretaget The Original Photoblocks.

mindre photoblocks (utan ram) från 2250kr
större photoblocks
runda photoblocks
canvas loops &trianglar
(inramade och utan ram) från 3150kr
photoblocks grupp från 8500kr

Har du frågor? Jag hjälper dig gärna!

Skicka

Menu