Storyalbum

FRÅN 3.500:-

Om du tycker att det blir svårt att välja bara en favoritbild så är boken ett perfekt sätt att samla in och njuta av bilderna. Storyalbum har kraftiga blad med en laminerad yta samt  omslag i ekoläder i flera olika varianter att välja mellan. Albumet kan göras personligt genom en text som graveras på omslaget. Grundavgift gäller ett album med 10 uppslag (20sidor). 

PHOTOBLOCKS

Från 2.250:-

Photoblocks (tavlor på trä) är en vacker kombination av rustik hantverk och modern teknik. Dessa tavlor framställs helt och hållet för hand av det skickliga Photoblocks teamet i Nederländerna, Gabriela och Erwin och den unika tillverkningsprocessen ger varje enskilda Photoblock speciel karaktär och gör dem till ett riktigt konstverk.

Bilderna printas, monteras på träskiva och lackas med ett lager varnish som ger tavlorna otroligt lång beständighet och bevarar era minnen för generationer framöver. Leveranstiden varierar beroende på storlek och utförandet: 6-8 veckor.

FÖRSTORINGAR

från 490:- 

Olaminerade förstoringar tryckta på äkta fotopapper med livslång beständighet. Dessa förstoringar kan köpas i tre storlekar: 15*20cm, 20*30cm och 30*40.

Fine art förstoringar från 1.700:- finns att köpa inklusive syrafritt passepartout (yttermått:28x36, innermått 17x25cm); digitalkopia av bilden ingår i priset 

DIGITALA BILDER

 enstaka bilder       1.500:- 
eller i paket från     5.900:-

Högupplösta digitala bilder till nedladdning via wetransfer.

 

Menu