Vad kostar det?

När du bokar familjefotografering betalar du en fotograferingsavgift på 1.450kr. I avgiften ingår en kort konsultation, tid under själva sessionen och en timmes bildvisningsmöte.

Bilder och produkter ingår inte i avgiften - du kommer att få välja och beställa dina produkter på bildvisningen, någon vecka efter fotograferingen.

 

När du bokar en fotografering hos PhotoArt Studio ingår även personlig stylingshjälp, min guidning genom naturlig posering under själva fotograferingen samt tillgång till vackra kvalitéprodukter. Jag vill ge mina kunder den bästa möjliga servicen, och det innebär att jag tar hand om bildframställningen istället för att slja dbilder digitalt som - i de flesta fallen - kommer att ligga kvar på ett USB/hårddisk.

Jag erbjuder fina och unika produkter av kvalité ich du väljer den som passar bäst i ditt hem. 

Telefon | 0709 39 49 14

Råbygatan 2, 24231 Hörby

Du är välkommen att fylla i kontaktformuläret och jag återkommer med en länk till bokning av konsultation. Konsultationen hjälper dig förstå hur fotograferingen kommer att se ut, vad det finns för proudukter att välja mellan samt att vi går genom priser så att du får så mycket information som möjligt och känner dig förberedd när det blir dags för fotografering.

Alternativt kan du boka tid för konsultation /via zoom, face time eller i studio/ genom att trycka på knappen nedan. 

Stylad porträtt

Menu