40+ & Fabulous

Under 2021-2022 startade jag en porträttkampanj för kvinnor 40 år och äldre. Jag ville ge oss, kvinnor som är mitt i livet, en chans att få finnas i vackra porträtt.

Jag har fått träffa och fotografera drygt 50 kvinnor, 40+, 50+, 0+ och 70+. De flesta har valt att göra det för att utmana sig själv och gå utanför sin comfort zone. Några av de vackra kvinnor som jag fått äran att fotografera gjorde det för att testa något annorlunda, något roligt, något som de aldrig annars hade gjort om det inte skapades denna möjlighet.

Denna upplevelse har varit transformativ för alla som ställt upp men även för mig. Jag har bevittnad mod och styrka hos samtliga kvinnor som trots nervositeten valde att säga JA till att få stå framför kameran.

Kvinnoporträtt är något jag brinner för och vill bjuda in dig till att låta mig att få skapa vackra porträtt för dig och dina nära och kära. 

VARFÖR 40+?

Mitt i pandemin, i juni 2021 startade jag min porträttkampanj för kvinnor 40 år och äldre och fram tills juni i år har jag fotograferat drygt 50 kvinnor som kände att det blev deras tur att finnas i bilder.

Du kanske undrar varför jag vill fotografera just kvinnor som är 40+? Du kanske ställer dig till och med en fråga varför någon skulle fotografera just dig? 

Jag själv har nyligen fyllt 46 år och som många andra kvinnor ser jag tydliga tecken på att jag åldras. Inget konstigt med det men vi lever i en värld där åldrandet ses som något onaturligt och fult, där rynkor bör slätas till, grå hår ska färgas och vi ska helst vara smala och slanka och vältränade.

Jag vill, genom att bjuda in kvinnor till min studio, visa att det som gör oss unik är våra operfekta egenskaper! Skönheten är mer än vad samhället har bestämt är "vackert". Shönheten präglas av våra livserfarenheter, av vår inre styrka och drömmar vi bär inom oss.

I min studio finns inte plats för dömande blick, negativitet och självkritik. Tiden i studion  är din egentid. Under ett par timmar  kommer du att gå genom en upplevelse olik någon annan. 

Jag guidar dig i poser som smickrar dig och låter dig utrycka din personlighet. 

Jag hoppas att  DU vill vara med! Jag vill fotografera dig och jag vill att när du tittar på dina fotografier efteråt att du ska se den vackra kvinnan de som älskar dig ser.

"40+ & Fabulous" är hyllning till den mogna, kloka och vackra kvinnan. Det här är hyllning till DIG!

 

VAD KOSTAR DET?

Fotograferingen kostar  2.950 KR 

I AVGIFTEN INGÅR:

30 MIN PERSONLIG KONSULTATION VIA ZOOM

Under konsultationen kommer du att få reda på hur fotograferingen brukar gå till och du kan berätta för mig om dina förväntningar och önskemål du har gällande dina porträttfotografering. Vi kommer också att gå genom stylingtips och annat smått som är bra att veta. 

- CA 2 TIMMARS GUIDAD FOTOGRAFERING

Vi har 2 timmar på oss efter att make up artisten är klar med sminkning. Under de timmarna bör vi hinna med ca 3-4 olika ombyten.

Jag har mycker erfarenhet i att guida kvinnor i poser som smickrar alla kroppsformer och ser samtidigt avslappnat ut. 

Det enda du behöver göra är att lita på mig och följa instruktionerna. 

- SMINKNING (värde: 1.750 KR)

För att du ska känna dig extra glamourös har vi en make up artist som ser till att sminket ser bra ut i bilderna. Sminket hjälper också att jämna ut hudtonen och ge lyster som få oss att se pigga  ut på  i studiobelysning. Du bestämmer själv hur mycket eller hur lite smink du kommer att ha. 

Mina porträttpaket börjar från 8.950kr. Du köper endast de porträtt du älskar.

FÖRE -OCH EFTER STYLING OCH POSERING

VILL DU OCKSÅ FÅ VACKRA PORTRÄTT I PLATS FÖR DE EVIGA SELFIES? DU KAN ANMÄLA DIG VIA FORMULÄRET NEDAN OM DU ÄR INTRESSERAD AV ATT TA DEL UTAV KAMPANJEN

VAD HÄNDER EFTERÅT?

BILDVISNING

När jag har gjort mitt urval av bilder och redigerat dem kommer vi at träffas i studion igen och titta på dina porträtt tillsammans.

Du väljer de bilder och produkter du vill köpa på bildvisningen. Du betalar po plats  med SWISH eller får en faktura med dig hem som du betalar inom 10 dagar. 

Porträttpaket börjar från 8.950kr

VANLIGA FRÅGOR

-VEM KAN DELTA?

Detta erbjudande vänder sig till kvinnor 40+ (50+, 60+...), du behöver inte upfylla några speciella kriterier mer än att du är nyfiken och öppen för en upplevelse som blir olik någon annan. Genom att erbjuda dessa sessioenr vill jag inspirera fler kvinnor till att man akcepterar åldrandet som något naturligt och vilja visa det på ett vackert sätt. Du som deltagare måste känna dig bekväm med att bilderna publiceras i ett online galleri på fotografens hemsida samt i PhotoArt Studions sociala medier.

- VAD KOSTAR DET ATT BLI FOTOGRAFERAD?

Du som vill tar del av kampanjen betalar en avgift på 2.950 KR. betalningen sker under vårt första zoom möte när vi har kommit överrens om ett datun för din fotografering 

-VAD SKA JAG HA PÅ MIG TILL FOTOGRAFERINGEN?

Innan fotograferingen kommer vi att träffas via zoom x2 för att prata om styling, inspiration samt att du får chans att träffa mig och ställa frågor.

-KAN JAG FÅ KÖPA FLER BILDER?

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen kommer du igen till studion för bildvisning. Då väljer du ditt favoritporträtt som du kommer att få som förstoring. Du får möjlighet att få välja fler bilder och lägga en beställning.

fyll i formuläret nedan om du vill vara med

40 kvinnor

OM MIG

Jag heter Agnieszka, är 46, lyckligt gift och tonårsförälder. Mitt intresse för foto väcktes ett par månader efter min yngsta son kom till världen. Sedan blev jag helt förtrollad av möjligheten till att frysa ögonblick och måla med ljus!

I våras har jag äntligen kommit igång med en kampanj som riktar sig mot kvinnor 40+. Jag vill visa att skönhet har inget med åldern att göra och jag hoppas att mina fotografier som skapas i möten med alla dessa fantastiska kvinnor med mycket livserfarenhet kommer att inspirera fler till att vilja se sig själv på bild. 

Du hittar min studio vid Råbygatan 2, Hörby.

Menu