barnfotograf och familjefotograf i skåne

Underbara syskonskaran!- Gravidfotografering i Skåne

Fina Muriel,

Idag fick jag träffa dig och dina 3 underbara barn! Och jag känner mig hedrad att du bokat din gravidfotografering just hos mig, tack! Jag ska vara ärlig och säga att jag blev lite orolig när du hade berättat att du önskar att dina tre barn ska fotograferas tillsammans med dig. Jag hade ju aldrig förr fått möjlighet att fota så stora barn med sin mamma två veckor innan den beräknade förlossning!

Igår kväll, när jag låg i sängen, gick jag genom hela uppläget i mitt huvud. Och jag hade legat länge och funderat på hur sjutton jag ska klara detta uppdrag? Att fotografera en familj på ett sätt som känns naturligt för alla är alltid mitt prio. Och idag skulle jag få äran att fota en bebismage med tre vackra barn (att pussa på magen – bilder var inte riktigt passande här tänkte jag).

Men du, kära Muriel, det var så tacksamt att fota er idag. Barnen gjorde det lätt för mig, så snälla och samarbetsvilliga <3

Fina Ella med sitt mjuka vackra leende – vilken fantastisk storasyster hon är! Så snäll med sitt stora hjärta (ja, jag har bara träffat henne en gång men hon verkar ju vara en toppentjej!)

Nils – jag blev verkligen imponerad av hur lugn du är med så många tjejer runt dig! 🙂 Att vara en storebror är redan ett ansvar men att vara en storeb ror till två (och snart kanske tre flickor) kan inte vara lätt, eller? 😉

Och sist men inte minst – söta Wilma – du som var blyg i början och jag fick verkligen jobba för att få fram ett litet leende – du tyckte nog att det var roligt att fotas med din mamma för helt plötsligt fick jag en liten modell som kom lite smygande bakom sin mamma och ville vara med på varenda foto! Bra jobbat!

Muriel, du vackra kvinnan, jag väntar med spänning för att få träffa den yngsta familjemedlemmen som växer fortfarande i din fina mage! Jag ser fram emot att få föreviga ditt yngsta barn som är så efterlängtat redan!

Tack för idag och Happy Mother’s day tomorrow!

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Skicka din förfrågan

Skicka

Menu