Om du väljer att fotografera ditt barn hos PhotoArt Studio så har du  en chans att njuta av dina bilder varje dag - hos oss får du en möjlighet till att njuta av dina bilder längre och oftare! Vi ger våra kunder möjlighet att välja våra vackra och exklusiva produkter som kommer att göra rättvisa åt alla de roliga ögonblick fångade på bild.

Du väljer själv om du föredrar tavlor på väggen eller om du vill bläddra i ett album tillsammans med dina kära. Och visst blir det roligare att dela med sig av allt som är viktigt och minnesvärt,  därför hjälper vi dig med mindre förstoringar till mor- och farföräldrar.

FOTOGRAFERINGSAVGIFT 950KR

Att bli fotograferad hos PhotoArt Studio är roligt (det brukar de flesta barn och deras föräldrar tycka!). Jag förberedder min studio för att skapa en mysig stund för dig och din familj. I studion finns det nogrann utvalda rekvisita, bakgrunder och även söta klänningar som dina barn får gärna låna till fotografering. 

Jag fotograferar allt mellan 45-60 minuter (beroende på hur gammalt är ditt barn). Fotograferingsavgift täcker min tid i studion.  

Bilderna skickas till påseende inom 3 veckor från fotograferingstillfället. Du kommer att få en länk till ett online galleri som förblir aktivt i 7 dagar. 

Du kan enkelt SWISHa din betalning vid bokningen. OBS! i fotograferingsavgiften ingår inga bilder.