“Inside the Box” fotografering

fotografering för dig som tänker utanför boxen

Vill du göra en kul och annorlunda familjefotografering? Eller överraska ditt barn med en unik och rolig fotosession?

En "Inside the Box" fotografering är en kreativ fotografering där med hjälp av olika rekvisita som du själv tar med dig skapar vi en personlig tavla för din familj. Det unika är att bilden består av olika små scener som på ett kreativt sätt sätts ihop till att berätta om just din familj. 

Varje scen fotograferas separat inuti en 1x1m låda så fotograferingen lämpar sig bäst för barn från 3 år. Om vuxna ska fotograferas så är det bra att ni har bekvämma kläder.

Vad kostar det?

Denna sortens fotografering kräver speciella förbereddelser och planering av små scener och är mer tidskrävande när det gäller redigering. 

När du bokar en "Inside the Box" fotografering väljer du ett av tre paket: litet, mellan och stort. I samband med din bokning betalar du 1500 KR vilket kommer dras ifrån din slutliga beställningssumma. Det som ingår i avgiften är min tid för att förberedda din fotografering, konsultation via zoom och upp till 2 timmar i studion. Det ingår även en bildvisning och beställningsmöte vom vi bokar inom 14 dagar från fotograferingstillfället.

paket litet fotografering
4 bilder (2x2 kollage) digitalt
en 30x30cm standard inramning
2 förstoringar 20x20cm
9.500 KR
paket mellan kreativfotografering
9 bilder digitalt (kollage)
40x40cm acrylic print
triplex folio 20cm
12.000 KR
paket stort kreativfotografering +
porträtt utanför boxen
16 bilder-kollage
50x50cm Chromaluxe® Fine Art Print (metall)
folio box inkl 5 monterade fine art förstoringar
14.500 KR

Menu