“Inside the Box” fotografering

fotografering för dig som tänker utanför boxen

Vill du göra en annorlunda familjefotografering? Eller kanske funderar på att göra något roligt för att fira ditt barns födelsedag?

En Inside the box fotografering är en fotografering där jag med hjälp av olika rekvisita som du själv tar med skapar en personlig tavla som berättar just om dig/ditt barn. Varje enskild “scen” fotograferas separat och bilderna sätts ihop till ett kollage i Photoshop.

kul familjefotografering

Vad kostar det?

Den här fotografering kostar 2500KR

I priset ingår mitt kreativa arbete i studion (upp till 2 timmar) och bearbetning av bilder i Photoshop samt 4 st 15x15cm kort med ett kollage gjort med 4 bilder.

Du kan även beställa en inramad print av ett större kollage (9 eller 16 bilder). Pris för inramning är 2750KR resp. 3.250KR; det ingår även en digitalkopia av det monterade kollaget som du kan använda på dina sociala kanaler.

Under hela sommaren (fram till. v.34) får du även ett album med 7 respektive 11 bilder på köpet (ord.pris 1750:- / 2500:-)

Vill du veta mer eller boka en annan fotografering? Fyll gärna i kontaktformuläret nedan så återkommer jag till dig inom 24h.

Skicka

Menu