Minimalistisk nyföddfotografering – babyporträtt med familjen i fokus

Späddbarn fotograferas bäst i mammas och pappas famn. Eller med sina syskon. Familjen är viktig för det nyfödda barnet och det vill jag förmedla i mina bilder.

Mitt mål som fotograf är att föreviga det unika bandet som uppstår i familjen i samma stund barnet fötts. I mina fotografier vill jag fånga känslan av kärlek, tacksamhet och lycka. Och även om du, den nyblivna mamman, inte känner att du vill vara med och bli fotograferad så uppmuntrar jag dig till att göra det ändå. För ditt barns skull om inte för din egen. 

Nyföddfotografering sker i en avslappnad och trygg miljö där såväl föräldrar som syskon är välkomna. Jag har flera års erfarenhet och kunskap inom nyföddfoto och ditt barns säkerhet är väldigt viktig för  mig. 

Bilderna som vi skapar i studion kan du sedan välja att få hem i form av unika tavlor på trä, ett vackert fotoalbum som du och ditt barn kan bläddra i tillsammans eller en box full av tidlösa fine art förstoringar.

Jag är nyföddfotograf med stor erfarenhet av att arbeta med späddbarn. Min studio finns i Hörby, och mina kunder kommer från hela Skåne, framför allt från Lund, Malmö och Kristianstad.

AUTHENTIC NEWBORN – NATURLIGT VACKRA BILDER

Nyföddfotografering är något som man aldrig får möjlighet att göra om.  Bilderna blir då ett underbart minne för hela familjen, inte minst för ditt barn när hon/han blir vuxen.

Det nya livet är ett mirakel i sig och det finns inget som är mer perfekt än det lilla nyfödda barnet som föräldrar tar med sig hem från BB.  och när de kommer till min studio så tycker jag att de inte behöver förskönas. Det jag använder mig av är ljuset och framför allt föräldrarnas famn, där jag tycker att det nyfödda barnet hör till. 

nyfddfotografering Lund

Kontakta mig gärna om du vill boka en konsultation och få veta mer om mina produkter via telefon.

Jag erbjuder räntefri avbetalning via SVEA Ekonomi.

nyföddfotografering – så här går det till

Fotografering tar ca 2 timmar och sker i min studio i Hörby;

I min studio kommer jag att ha en upplåsbar maddrass där jag tar de första familjeporträtt. Ibland använder jag en vit bänk istället för sängen - det brukar variera beroende vem som ska fotas.

Jag fotograferar ditt barn i naturliga positioner men framför allt i din famn. Naturligtvis kommer jag att även ta enskilda porträtt av din bebis samt syskonbilder om så önskas. 

Bebisen behöver inte sova så du kan slappna av och njuta av stunden i studion med ditt lilla barn i famnen. 

Fotograferingen sker mot vit bakgrund. Enfärgade ljusa plagg rekommenderas för mest naturliga och fina effekt. 

För inspiration se länken nedan.

KUNSKAP OCH ERFARENHET

Jag är utbildad inom nyföddfoto och gick flera workshop hos några av världens bästa fotografer inom nyföddfoto.

2014 workshop med Newborn Master Photographer Kelly Brown www.kellybrown.com

2015 workshop med Rachel Vanoven & Erin Tole, Edinburgh, Skottland

https://rachelvanoven.com, https://erintolephotography.com

2016  workshop i Moment Design för Newborn Photographers hos Minna Burgess

2017 workshop med Amy McDaniels www.dewdropsphoto.com

2018 & 2019 Newborn Photography Retreat - online workshop 

2020 workshop "Naturally beautiful" med Kasia Kochanowska http://www.kasiaphotography.net

vad kostar det?

När du bokar tid hos en fotograf utbildad inom yrket så får du ett garanti på att dina bilder håller högt kvalité. Det innebär också att fotografen besitter relevant kunskap om vad som fungerar och inte fungerar under en fotografering, vilken typ av ljussättning som blir bäst, hur man få de där spontana och avslappnade leenden hos både barn och vuxna m.m. En erfaren fotograf kan guida dig när det blir dags att välja tavlor, album och förstoringar. 

Välj därför med omsorg en fotograf vars fotostil matchar din egen smak, en fotograf som kan med sina fotografier förmedla känslan och som på ett säkert sätt kan hantera ditt nyfödda barn.

När du bokar nyföddfotografering betalar du fotograferingsavgift på 2500 KR. I avgiften ingår förberedelser inför er fotografering, konsulattion, själva fotograferingstid i studion (2-3 timmar), utlåning av rekvisita, urval och redigering av bilder till en bildvisning.

Bilder och produkter ingår ej i avgiften utan beställs separat under bildvisningsmötet någon vecka efter fotograferingen. Delbetalning via SVEA är möjlig.

Du kan välja mellan ett av mina tre bildpaket (från 6.000 KR) eller beställa dina produkter separat a la carte.

 

Menu