Minimalistisk nyföddfotografering – babyporträtt med familjen i fokus

Späddbarn fotograferas bäst i mammas och pappas famn. Eller med sina syskon. Späddbarn hör till vid mammas bröst, i pappas starka händer och i sällskap av en nyfiken storebror eller storasyster. Familjen är viktig för det nyfödda barnet och det vill jag förmedla i mina bilder.

Mitt mål som fotograf är att föreviga det unika bandet som uppstår i familjen i samma stund barnet fötts. I mina fotografier vill jag fånga känslan av kärlek, tacksamhet och lycka. Och även om du, den nyblivna mamman, inte känner att du vill vara med och bli fotograferad så uppmuntrar jag dig till att tänka om. För ditt barns skull om inte för din egen. 

Nyföddfotografering sker i en avslappnad och trygg miljö där såväl föräldrar som syskon är välkomna. 

Jag vill föreviga ditt barns unika egenskaper och fånga och frysa dessa ögonblick för generationer framöver.

Bilderna som vi skapar i studion kan du sedan välja att få hem i form av unika tavlor på trä, ett vackert fotoalbum som du och ditt barn kan bläddra i tillsammans eller en box full av tidlösa fine art förstoringar.

Jag är nyföddfotograf med stor erfarenhet av att arbeta med späddbarn. Min studio finns i Hörby, och mina kunder kommer från hela Skåne, framför allt från Lund, Malmö och Kristianstad.

AUTHENTIC NEWBORN – NATURLIGT VACKRA BILDER

Nyföddfotografering är något som man aldrig får möjlighet att göra om.  Bilderna blir då ett underbart minne för hela familjen, inte minst för ditt barn när hon/han blir vuxen.

Det nya livet är ett mirakel i sig och det finns inget som är mer perfekt än det lilla nyfödda barnet som föräldrar tar med sig hem från BB.  och när de kommer till min studio så tycker jag att de inte behöver förskönas. Mitt uppdrag är tydligt - jag vill dokumentera den nya människan och alla hennes perfekta drag på ett enkelt och vackert sätt. 

Det jag använder mig av är ljuset och framför allt föräldrarnas famn, där jag tycker att det nyfödda barnet hör till. 

nyfddfotografering Lund

INVESTERING – steg 1

Fotograferingsavgift betalas i samband med bokning. Inga bilder ingår, endast min tid och expertis, förberedelser inför fotograferingen i studio, ett online galleri med färdigredigerade bilder att välja från och ca 1 timmes bildvisning 1-3 veckor efter fotograferingen där du väljer och beställer dina fotoprodukter

Mini session (upp till 2 personer, 60-90min) 1.500 KR

Full session (nyfödd+familj/syskon, 2-2.5h) 2.500 KR

INVESTERING – steg 2

När vi träffas igen efter att jag redigerat ett urval av bilder från din fotografering får du möjlighet att välja dina favoritbilder. Du bestämmer även hur de levereras - antingen som tavlor, förstoringar eller album. Du får möjlighet att välja dina produkter a la carté eller skapa din egen kollektion. 

Kontakta mig gärna om du vill boka en konsultation och få veta mer om mina produkter via telefon.

Jag erbjuder räntefri avbetalning via SVEA Ekonomi.

KUNSKAP OCH ERFARENHET

Jag är utbildad inom nyföddfoto och gick flera workshop hos några av världens bästa fotografer inom nyföddfoto.

2014 workshop med Newborn Master Photographer Kelly Brown www.kellybrown.com

2015 workshop med Rachel Vanoven & Erin Tole, Edinburgh, Skottland

https://rachelvanoven.com, https://erintolephotography.com

2016  workshop i Moment Design för Newborn Photographers hos Minna Burgess

2017 workshop med Amy McDaniels www.dewdropsphoto.com

2018 & 2019 Newborn Photography Retreat - online workshop 

2020 workshop "Naturally beautiful" med Kasia Kochanowska http://www.kasiaphotography.net

UNDER FOTOGRAFERINGEN

Allt det nyfödda barnet behöver är värme, mat, en mysig filt och föräldrarnas famn. Det här är min utgångspunkt vid varje nyföddsession i min studio därför brukar jag fotografera de yngsta barnen påklädda (en ny vit body blir perfekt för deras första porträtt) eller virrade med en liten tygfilt som håller dem trygga och varma och får dem att slappna av och somna.

Poseringen är naturlig och istället för rekvisita som hinkar, korgar och skålar brukar jag använda föräldrar och syskon. Jag välkomnar familjer att närvara under fotograferingen men om du inte känner dig bekväm framför kameran så räcker det oftast med att dina händer är med i bilden. På så sätt kan jag ta nyföddfoton som är både vackra och som dokumenterar hela familjen.

Fotograferingen brukar ta ca 2 timmar. Vi tar pauser om ditt barn behöver ammas eller byta blöja. 

Du får gärna ta med en lättare fika i fall om du blir hungrig. 

nyföddfotograf Lund
PORTFOLIO

Vill du boka? Har du frågor angående en fotografering? Fyll i formuläret nedan så kontaktar jag dig inom 24h.

Skicka

Menu