TIDLÖSA PORTRÄTT I MODERN STIL

Jag fotograferar alla kvinnor. Kvinnor som du och jag. Icke-modeller. Kvinnor som aldrig blivit fotograferade i vuxenålder.

Känner du dig obekväm framför kameran? Ingen fara. Jag guidar dig genom hela fotograferingen, det är inte ditt jobb att veta vad du ska göra. Låt mig visa dig hur vacker du är och låt oss skapa de fina porträtten på dig tillsammans. 

Ta med din mamma, syster, dotter, din bästa vän eller din hund! Jag vill fotografera dig med dem du älskar.

Hur går det till?

1. Du kontaktar mig via kontaktformuläret nedan.

2. Jag svarar på ditt meddelande och vi bokar en kort konsultation/videomöte via zoom, vi väljer dag och tid för din fotografering och du SWISHAR din avgift (1.950 kr) för att säkra ditt datum.

3. Vi ses i studion pigga och glada och vi tillsammans skapar magiska porträtt. Fotograferingen tar ca 1,5 timme beroende på hur många ombyte du har med dig just den dagen. Efter fotograferingen väljer vi ett datum för bildvisning.

4. På bildvisningen någon vecka efter din session kommer du att få se dig själv genom min lins och välja de bilder du älskar och vill köpa.

vanliga frågor

-VEM KAN BOKA?

Alla  som behöver nya porträtt, män och kvinnor oavsett ålder och kroppsform och framför allt du som tror att du "inte blir bra på bild"! 

- VAD KOSTAR DET ATT BLI FOTOGRAFERAD?

Du som vill boka en fotografering betalar en avgift på 1.950 kr och betalas via SWISH under videomötet.

- HAR JAG MED MIG EGNA KLÄDER ELLER FINNS DET KLÄDER JAG KAN FÅ LÅNA I STUDION?

Du tar med dig egna plagg. Vi går genom hur man kan tänka vid val av kläder under din videokonsultation. 

- JAG ÄR INTE BRA PÅ ATT SMINKA MIG, KAN JAG FÅ HJÄLP MED DETTA?

Du kan välja att bli sminkad i studion av en make up artist. Denna tjänst kostar 1450kr extra. 

- VAD KOSTAR DET ATT KÖPA BILDER?

Ca 2-3 veckor efter fotograferingen kommer du igen till studion för bildvisning. Jag erbjuder bildpaket där både digitala filer och förstoringar ingår (fr. 8.950kr).

kontakta mig

Menu