PORTRÄTT

kvinnoporträtt

Porträttfotografering är något aldelles speciellt.

Oavsett  du väljer att fotograferas för din egen skull, för din partners skull eller för dina barn så är mitt syfte alltid samma: jag vill få fram din skönhet och få dig att se den vackra och starka kvinnan du ÄR. 

Jag fotograferar alla kvinnor eftersom jag tror starkt på att vi alla förtjänar att få ha en vacker porträtt, något mer än bara en selfie i vår bildföäde. Så oavsett om du är 20+, 30+, 40-eller 60+ så är min stora förhoppning att du väljer denna upplevelse för din egen skull.

Nu är det din tur att få finnas i bilderna och ha ett vackert och tidlöst porträtt. 

Min roll är att skapa de vackraste porträtten du någonsin sett av dig själv. Det du behöver göra är att komma till studion på fotograferingstillfället och vara dig själv. Låt mig att ta hand om resten.

Jag vill att du ska känna dig trygg och förberedd så vi kommer att träffas via zoom 2-3 veckor innan din fotografering för att prata om styling. Tillsammans går vi genom lite inspiration inför din fotografering. Det är du som bestämmer hur du vill bli fotograferad och jag hjälper dig att genomföra din vision. 

Menu