PRIS FOTOGRAFERING

Vid bokning av fotografering betalas en fotograferingsavgift  för att säkra ditt valda datum. Avgiften betalas gärna via SWISH.

I avgiften ingår planering, fotografering samt en bildvisning där du väljer och köper de bilder du gillar mest. Bilderna köps separat och i studion finns det visningsexemplarer på det som finns att beställa. 

Du köper dina porträtt som färdiga förstoringar monterade i ett elegant passepartout med bakstycke. Digitala kopior medföljer varje bild du köper. 

En fullständig prislista och mer detaljerad information om produkter fås under din konsultation (via zoom eller på plats).

NYFÖDDFOTOGRAFERING

1.450 KR

När du bokar en nyföddfotografering ingår även familjebilder, syskonporträtt och enskilda porträtt på det nyfödda barnet.  

Fotograferingen tar ca 2-3 timmar (vi tar pauser för amning och blöjbyte).  

Som bonus får du även möjlighet att boka en kostnadsfri babyfotografering när ditt barn är 6-9 månader och kan sitta utan stöd. Fotograferingen kan väljas bort men kan ej lösas mot produkter.

BABY / BARNFOTOGRAFERING

1.250 KR

Dokumentera barnets milstolpar genom att boka en studiofotografering. Passar barn från 6 månader till 13 år.

 

FAMILJEFOTOGRAFERING

1.450 KR

De viktigaste porträtten är bilder på hela familjen samlad. Även om du inte känner för att ställa upp och bli fotograferad med dina barn så kommer dessa fotografier att uppskattas en dag, när dina barn letar efter en bild på familjen tillsammans.

 

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

1.950 KR

Unna dig en par timmar i en fotostudio. Du kommer att bli guidad av mig under hela fotograferingen och tillsammans skapar vi de vackraste porträtten du någonsin sett av dig själv.

I avgiften ingår även ett inspirations-och stylingsmöte via zoom (eller på plats) 1-2 veckor innan din fotografering. 

Fotografering tar upp till 2 timmar och vi fotograferar ett par ombyten och olika stilar/bakgrunder/ljussättningar. 

När vi träffas igen för bildvisning kommer du att få se ca 30 porträtt och du köper endast de du älskar och vill behålla.

OBS! Bilder ingår ej i avgiften utan beställs separat på bildvisningen.

Menu