barnfotograf och familjefotograf i skåne

Romantiska bilder i vackra Lund -parfotografering i stadsmiljö

porträttfotograf Lund Malmö Skåne

Hör ni, jag har testat något nytt och roligt i helgen! Parfotografering i Lund med världens finaste paret – Madeline och Sebastian. Vi tog en förmiddagspromenad i mysiga Lund och jag passade på att prova mina nyvunna kunskaper i parfoto. Det var så himla roligt att fota de två!

Jag träffade Madeline i en av Facebook grupper som jag är medlem i, för ett par veckor sedan. Hon kommer från Kanada och henens största passion är resor. Madeline bor numera i Malmö tillsammans med sin sambo och driver en blog där ni kan läsa om hennes resor inom och utanför Europa.

För ett par veckor sedan gick jag en online workshop med två underbara instruktörer Amy och Jordan Demos. Amy och Jordan är bröllopsfotografer i Arizona, USA och är grymma på att undervisa. Jag vill ständigt förbättra mina fotokunskaper och ibland vill jag testa något nytt så just nu håller jag på att lära mig ett nytt fotogenre – parfotografering. Och så behövde jag någon som kunde ställa upp på en sådan fotografering med sin “significant other”.

Vi hade haft kontakt via Messenger några dagar innan fotograferingen. Jag skickade lite tips till Madeline gällande kläder till fotograferingen och jag kan bara säga att Madeline lyssnade och hennes klänning från & Other Stories blev ett perfekt val!

Vi träffades i Lund på en söndag morgon. Det hade slutat regna precis innan vi skulle träffas och luften bar med sig en svag doft av blommor och jord. Vädergudarna var på vår sida – solen låg fortfarande bakom ett lagom tjockt molntäcke som agerade diffusor. Det finns inget värre än den starka solen om man ska fotografera utomhus så den här gången.

Jag visste precis var jag ville fota. Lund är en vacker liten stad med mysiga gator och det valde jag som bakgrund den här gången. Efter ca 40 minuter gick vi till Botaniska Trädgården och där tog vi fler bilder i de fantastiska omgivningarna. Jag är så glad över resultatet! Vad tycker ni? Vill ni också bli fotograferade med någon ni älskar? Kontakta mig idag och boka din kärleksfotografering i sommar!

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Skicka din förfrågan

Skicka

Menu