Syskonen Arwen, Bruno och Isa | syskonfotografering i studio | barnfotograf i Skåne

Förra veckan fick jag ett roligt uppdrag –  härliga syskonen Arwen, Bruno och Isa som var på besök i Sverige skulle förevigas. Det var egentligen lillasystern Isa som skulle fotograferas men hur kan man inte fota de tillsammans? Att fotografera fler en två barn kan vara en utmaning ibland men dessa tre var ett nöje att arbeta med! Två timmar och flera ombyten senare fick vi många bilder som kommer att få följa med den här härliga trion hem.  Vi har lyckats att stanna tiden ännu en gång.

1 kommentar
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

  • Yvonne - Jag tycker att bilderna är lika fantastiska varje gång jag tittar på dem! ??? Stolt farmor ?ReplyCancel

Skicka din förfrågan

Skicka

Behandling av personuppgifter enligt GDPR

PhotoArt Studio värnar om din integritet och du kan därför känna dig säker på att dina personuppgifter behandlas på ett såväl juridiskt som etiskt korrekt sätt.

Insamling av uppgifter

PhotoArt Studio samlar information om dig när du fyller i och skickar din förfrågan angående bokning av fotografering via kontaktformuläret på hemsidan (www.photoartstudio.se).

Insamling av personuppgifter sker inom ramen för vad som är nödvändigt, rimligt eller förväntat för att möjliggör och förenklar kommunikation mellan oss. Du som blir kund hos PhotoArt Studio lämnar följande personuppgifter:

-ditt fullständiga namn

-e-post

-telefonnummer

Du som anlitar PhotoArt Studions tjänster kommer även att signera ett porträttavtal. I avtalet framgår bland annat att bilderna från ditt urvalsgalleri lagras digitalt för att möjliggöra efterbeställning av bilder. Dessa bilder förvaras på säkert sätt på externa diskenheter hos fotografen. I avtalet har du som kund också möjlighet att samtycka till, respektive inte samtycka till att bilderna används i PhotoArt Studions marknadsföring. Det betyder att bilder från din fotografering endast visas online eller i fysisk form om du har samtyckt till det. PhotoArt Studio lämnar heller aldrig vidare dina bilder till tredje part utan ett samtycke från dig som kund.

Utdrag eller radering av uppgifter

Om du skulle ha önskemål om att personuppgifter och bilder raderas är du välkommen att kontakta PhotoArt Studio via info[at]photoartstudio.se

Menu