Syskonfotografering med Vilmer och Elise

Syskonen Vilmer och Elise har jag träffat förut.  Elise är 3 och hennes storebror är 5 och alla vi som är föräldrar vet att det är rolig ålder. Den här gången, precis som andra gånger, ville jag få barnen att slappna av och ha roligt vilket brukar resultera i glada och naturliga barnbilder som visar barnens personlighet.

Min bakgrund och erfarenhet som förskollärare underlättar väldigt mycket när jag är i studion. Mitt mål är alltid att skapa en trygg situation där barnen känner sig lyssande och respekterade.

Vi leker och skrattar och ibland pratar allvar men framför allt har vi väldigt roligt tillsammans.

Fler exempel på syskonbilder hittar du om du följer länken här – från en syskonfotografering jag gjorde i somras, eller  här

Vill du också boka en fotogarfering? Fyll gärna frågeformuläret på länken nedan https://www.photoartstudio.se/kontakt/

barnfotograf lundglitterfotografering skåne

fine art barnporträtt-barnfotografsyskonfotografering Lundbarnfotograf lund-barnporträtt

no comments
Comment

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Skicka din förfrågan

Skicka

Behandling av personuppgifter enligt GDPR

PhotoArt Studio värnar om din integritet och du kan därför känna dig säker på att dina personuppgifter behandlas på ett såväl juridiskt som etiskt korrekt sätt.

Insamling av uppgifter

PhotoArt Studio samlar information om dig när du fyller i och skickar din förfrågan angående bokning av fotografering via kontaktformuläret på hemsidan (www.photoartstudio.se).

Insamling av personuppgifter sker inom ramen för vad som är nödvändigt, rimligt eller förväntat för att möjliggör och förenklar kommunikation mellan oss. Du som blir kund hos PhotoArt Studio lämnar följande personuppgifter:

-ditt fullständiga namn

-e-post

-telefonnummer

Du som anlitar PhotoArt Studions tjänster kommer även att signera ett porträttavtal. I avtalet framgår bland annat att bilderna från ditt urvalsgalleri lagras digitalt för att möjliggöra efterbeställning av bilder. Dessa bilder förvaras på säkert sätt på externa diskenheter hos fotografen. I avtalet har du som kund också möjlighet att samtycka till, respektive inte samtycka till att bilderna används i PhotoArt Studions marknadsföring. Det betyder att bilder från din fotografering endast visas online eller i fysisk form om du har samtyckt till det. PhotoArt Studio lämnar heller aldrig vidare dina bilder till tredje part utan ett samtycke från dig som kund.

Utdrag eller radering av uppgifter

Om du skulle ha önskemål om att personuppgifter och bilder raderas är du välkommen att kontakta PhotoArt Studio via info[at]photoartstudio.se

Menu